Stolt, besvärligt och ledsen

Här är en mycket stolt Milton som sitter i sin stol alldeles själv (det är han som har visat att han vill sitta upp) men ganska snart blev det mindre roligt. Det är inte många sekunder mellan bilderna, vår lille älskling!

 
Ont i halsen

Det blir ingen träning för mig idag, så himla typiskt! Jag känner mig hängig med ont i halsen och har nu placerat mig (och Milton) i sängen. Mr M får passa upp mig. Jag känner mig helt slut.

Tur att det finns appar som kan göra så att man ser någorlunda ut, men i spegeln ser jag allt bra trött ut. Zzzzzz

Mammafika #2

Idag har vi varit i stan igen på mammafika, jag och Milton. Det var lika trevligt som vanligt och några nya mammor med barn dök upp idag, jätteroligt! Milton sov sig i igenom hela fikat men blev klarvaken när vi skulle hem istället. Mr M arbetar hemma idag och därför kunde han hämta oss (vi tog bussen dit) och på vägen passade vi på att handla lite på Babyproffsen till guldklimpen (och sicket smeknamn jag kom på, han är en liten klimp och är vårt guld) så han fick ett par bitringar och en ny speldosekompis, en apa!

Jag ska träna i eftermiddag och kommer med lite fler tips om det då. Nu ska vi hem och laga middag och stora tjejen slutar snart skolan och har då med sig en kompis hem.

Ha det fint så länge!

Bitringar som man kan lägga i kylen och som tydligen ska vara goda att ha i munnen när tänder är på g!