En trött bebis och yrsel efter gocart
Idag är jag sådär extra känslig och kärleken flödar. Jag är så där överlycklig och främst tacksam för att jag har mina underbara barn och för att just jag får vara deras mamma. Visst är det en härlig känsla? Och visst finns det inget vackrare än kärleken till sina barn?

Älskade barn, jag blir varm i mitt hjärta och lycklig i min själ av att möta dina vackra ögon, älskade barn, du gör mig hel

Milton har inte alls varit på humör idag - han som brukar vara så glad - har mest varit gnällig och pruttat_med_munnen, som är hans grej när han är missnöjd med något. Han pruttar med munnen så det flyger saliv överallt och ju argare han blir, desto mer pruttar han, så sött! Han somnade sent igår, så det kan ju vara det. Han har dessutom bara sovit tre korta stunder, så han är nog trött. Tur att han är så söt, hehe.

Vi är fler som är trötta idag, jag är helt slut. Vi låg och kollade på Val Helsing (som jag berättade om igår) och klockan blir alltid så mycket, sen vet jag inte, men efter gocarten igår kände jag mig trött och illamående hela dagen, kan det bero på att jag egentligen ska ha glasögon när jag kör bil - vilket jag aldrig har - eller var jag bara ovan vid att köra runt, runt och runt? Det är bättre idag, men jag är fortfarande trött. Det blir inte lika många avsnitt av serien idag, i alla fall inte lika många.

Trevlig kväll!
#1 - Denise Hinkelman

Ha en underbar kväll ♥️

Svar: Tack detsamma ♥️
evanesse.se

#2 - Alice Lindström

Men så söt!

Svar: Tack ♥️
evanesse.se

#3 - Maria

Så fint skrivet om kärleken

Svar: Tack, den äkta kärleken :)
evanesse.se