Barnmat och planer för nyårsafton
Idag blev det lasange till middag och mums vad gott det var! Tänk att ungefär samma innehåll - spagetti och köttfärsås vs lasange - ändå kan göra sådan skillnad. Det braiga är att man kan göra mycket så att det räcker till dagen efter. Vi ska åka till Hemsedal i februari och kommer laga mat för att ha med oss dit, och då blir det garanterat lasange som en av rätterna.

Vad ska ni göra på nyår? Tänk förr, när man var yngre, och hur man planerade in i minsta detalj. Kläder, smink, drycker och så vidare, nu spelar det inte så stor roll, inte för oss i alla fall. Vi kör alkoholfritt, vilket vi oftast gör på middagar ändå - och det är inget fel med ett glas vin, så vi har rett ut det - men vi gör inget speciellt av nyår oavsett, utan kommer äta lite gott med några vänner, spela lite bingolotto och sedan "tvingas" vara vaken till efter midnatt, hehe. Nej men man måste liksom stå där och vänta, men det blir nog trevligt. 

Ikväll kommer min bror och hans flickvän hit, antingen kör vi ett buzzmaraton/tävling eller så kanske vi tittar på någon bra film. Vad hittar ni på idag?


Milton älskar mat och äter det mesta han får. Förutom gröt på förmiddagen och till kvällsmat får han potatis och morötter - eller annan mer matig portion - samt lite frukt, som banan, clementin och äpple. Där emellan friammar han, det är ändå det som är hans huvudsakliga mål om dagen och kommer så att vara ett tag.

Det här fotot är taget just för fånga blicken
#1 - Anonym

Lasange är bra att frysa in

Svar: Ja verkligen!
evanesse.se

#2 - Ajli Müller

Jag brukar fira nyår med god mat, Trollkarlen från Oz och flera glas vin, men har inga barn eller så, så jag har aldrig behövt delta i diskussionerna om det är eller inte är OK med alkohol på nyår.

Svar: Vad trevligt! Dricka vin (eller annat) med barn är såklart okej, så länge man gör det under kontrollerade former :)
evanesse.se