Hur tidigt lär bebisar sig saker?
Annandag jul och ytterliggare en dag att bara vara. Först tänkte jag bege mig ut på stan med en kompis för att kika på mellandagsrean, men så kände jag - vad är det jag behöver? Dessutom har jag ingen direkt lust att trängas med en massa folk, så jag blir hemma. Det är skönt! Vi har druckit go och varm choklad.

 
Igår tvättade jag upp alla kläder som Milton fick på julafton, det blev nästan som en helt ny garderob och allt i storlek 74. Även om det är lite stort ännu, kan man vika upp. Kläderna passar bra i omfång, om man säger så, hehe. Han fick också en rullspegel, och fler bitleksaker, så nu har vi tagit ner en madrass som han ligger - och helst sitter på - och leker. Jättebra!

En annan sak han fick var en lägga klossar på rätt ställe fast i det här fallet runda plastbollar som ska i rätt hål och färg. Den är ifrån 1år egentligen (just färgmässigt och så kan jag tänka) men Milton tycker den är rolig, och igår när han satt och grejade med den såg jag hur han tog upp en boll, tittade på stoppa-i-delen och lyfte handen mot hålet? Är det ens möjligt höll jag på att säga, att en 7månaders "kan" göra så? Hur tidigt lär sig bebisar saker?

#1 - Emmalin

Så duktig! Han är n smart kille! <3

Svar: Tack! :)
evanesse.se

#2 - Anonym

Å så duktigt!

Svar: Tack :)
evanesse.se