Julmust ökar mjölkproduktion och bingolottokväll
Ikväll spelar vi bingolotto och håller tummarna för att vi ska orka spela hela kvällen, ja inte för att det blir för sent, utan för att det kan bli lite långtråkigt ibland tycker jag. I värsta fall kan man ju rätta i efterhand, fast det är ju ändå lite mysigt, så stryk den raden. Vi spelar bingolotto och har ätit goa grejer tillsammans med bakpotatis och julmust. Jag verkligen älskar det sistnämnda och dessutom verkar det vara så som de säger, att det ökar bröstmjölkproduktionen för det fullkomligt svämmar över, nästan. Det är i alla fall mjölk i hela sängen när man vaknar på morgonen. Så jag räcker upp handen för julmust-teorin, det ökar bröstmjölkproduktionen.

Imorgon är det julafton, och det är verkligen en mysig dag att se framemot. Vi ska som sagt fira den hemma hos oss - med respektive familjesidor - eftersom vi har störst boyta.

Trevlig kväll!

Uppdatering:
Ja någon annan blev ju en lycklig vinnare istället men hur stor sannolikhet är det att både jag och mannen i huset skulle sitta med varsin lott, fyra nummer på rad - i väntan på den femte - när numret antingen en högre eller en lägre ropas upp? Ja tydligen 100% sannolikt för det var precis vad som hände! Jag väntade på b06 när b05 ropades upp istället, gaaah! Men så blev det 50kr på treans, wihoo!