Pyjamasdag och rester av mat
Hej på er,
Hoppas att ni hade en lika fin och mysig julafton som vi hade det hemma hos oss. Det blev många timmar tillsammans med våra familjer och vips så var allt slut, eller julafton i alla fall. Det är såå roligt när alla är samlade, och oavsett ålder tycker jag att man längtar till julafton också. 

Barnen fick jättefina saker, och Milton främst kläder, men också lite bitleksaker, babblarnaprylar och annat. 8åringen fick kläder hon också, en hel del pyssel, ett par sminksaker - läppglas, nagellack och ögonskugga -, annat smått och gott men det som gjorde att hon utbringade ett litet skrik var biljtterna hon fick utav mormor&morfar till Markus & Martinus på Scandinavium, och å som hon längtar. Ungdomens julklappar ligger och väntar på hans rum. Jag fick ju vår nya kamera i förtidsjulklapp och mannen i huset köpte nya skidglasögon - ifrån mig tydligen - utöver det fick vi nya fina handdukar, ljus, ansiktskrämer (läs Jennie) och annat fint utav våra föräldrar och syskon. Och så julklapps-spelet då, ja det är ett spel = tävling. Jag säger inte så mycket mer, hehe.

Maten var lika god som vanligt - dock - hade vi inte ätit något speciellt på dagen, jag och Mr M så när julmaten väl stod på bordet blev vi mätta ganska direkt, men det är väl tur att det blev en hel del över så idag äter vi rester. Det blev till och med risalamalta till frukost, mums!

Vi låg igår kväll och pratade om allt gott man äter och allt fint barnen får medan andra människor i världen knappt har tak över huvudet, och så blir man lite ledsen. Ska man sluta köpa så mycket eller vad ska man göra? Vi skänker i alla fall en hel del till välgörenhet - och inte för att vi badar i pengar direkt, men ändå - samt att vi varje år köper gåvobevis genom bland annat unicef och Giving People

Nu ska jag fortsätta pyjamasdagen med familjen.
Kram!