Lär dig leva!

Alltså, bara en snabb rekommendation - om du inget har att göra, eller vill läsa/lyssna på en bok, tipsar jag om "Lär dig leva"! Jag har påbörjat en ljubok och är redan en bättre människa.

"I den här banbrytande boken visar Mats Billmark och Susan Billmark att det är fullt möjligt att komma till rätta med stress och oro.

De berättar hur viktigt kommunikation är för att ett förhållande ska fungera och att förändring är ett måste om du inte är tillfreds med ditt liv.

På ett enkelt och tydligt sätt förklarar de varför medveten närvaro i nuet är nyckeln till ett lugnare, gladare och mer harmoniskt liv".

Källa: Adlibris

Smekresultat

Eller jag menar, smetresultat!

Slick slick

Vi tog bilen med barnen, eller i allafall N och hennes kompis så att det skulle få bada, och mamman och pappan skulle få promenera med lillprinsen, men då kom ösregnet istället och det verkligen stod som spön i backen (och vad är det för metafor, spön i backen?) - så istället var vi ju tvungna att baka något innehållande socker, helst med extra mycket smet, så det fick bli dubbel sats sockerkaka.