Lisebergsbesök
Igår var vi på Liseberg en sväng, fast det var inte länge, men en lagom stund för lillprinsen. Han var bara i vagnen, med en kort paus i deras amningsrum. Det var faktiskt riktigt fint, egna små "bås", som omklädningsrum ungefär.

Mr M och N åkte lite saker, sen åt vi god mat. Eftersom vi bor i Göteborg kan man åka dit för en sväng om man så vill, lagom som sagt.

Det regnar idag också, perfekt att storstäda och rensa 😊

Ninja Warrior
Glad midsommardag till er alla!
 
Igår var vi bara hemma. Vi åt god mat tillsammans med mina föräldrar, sen blev det en promenad på kvällen, efter det tog de med N hem för övernattning. Jag och Mr M låg sen i sängen, åt chips med dipp och kollade på film, mysigt! 
 
Idag är det nya tag, promenad innan frukost och jag ska öka motionen för varje dag - då mitt mål ska vara att ställa upp i Ninja Warrior nästa år 😊 Jag har alltid varit i bra form men nu ska jag bli riktigt deffad. Dock ska jag inte banta eller hårdträna undertiden jag ammar (då det är viktigt för lillprinsen) men jag ska börja röra på mig mer och kanske inte äta chips och godis "hela" tiden. 
 
Här i området har vi en träningsstation. Mr M tränade lite efter promenaden, jag får vänta ett par veckor. Får ändå tänka på att jag genomgick ett kejsarsnitt för 5 veckor sedan. 
 
 
Unga föräldrar
Här ligger jag i sängen, och förutom att amma och äta rollokolor tittar jag på serien "Unga föräldrar". Det är via Tv4 play och har man sett ett avsnitt vill man se fler, haha.

Med M och N är jag inte ung mamma, men jag fick K när jag var 20år och var då ganska så ung, men jag vet inte, dem som är runt 17 år är unga föräldrar tycker jag, dessutom, i det här programmet är ett par runt 24år, då är man ju gammal, haha. Lite läskigt är det ändå, för en av dem (i alla fall) som deltar är 15 år, det är ungefär som att K skulle bli pappa nu, nej så roligt ska vi inte ha det, haha. 

Mr M och N är och handlar och i detta regnväder slappar vi mest hemma, mysigt ❤