Evanessè
 
Jag startade den här bloggen 2009 med främsta inriktningen grafik&design till andra bloggar, lite av det ligger kvar men jag har rensat bort det mesta - och innan den här "nystarten" så har bloggen legat vilande i säkert fyra år. 
 
Jag bor i Göteborg tillsammans med mina två underbara barn, jag kommer kalla dem för K och N. De är 14 respektive 8 år. Ett litet oplanerat men önskat syskon (och ett till älskat barn) väntas i Juni och bloggen kommer att handla om det också såklart. Med oss bor deras pappa och honom kallar jag Mr M. Han är mitt livs kärlek och vi går in på 10 år tillsammans. ❤ 

Jag blev tidigt sjukskriven i den här graviditeten, redan i v6. Jag fick kraftig foglossning redan då, anledningen till detta tros vara de tre hinnsäckarna de fann i början, vilket innebar att min kropp producerade hormoner x3. Vi fick vänta i två veckor från första ultraljudet innan de kunde utesluta eller bekräfta hur många foster det var. Det visade sig vara en söt liten bebis som växte och växer där inne, de andra två hinnsäckarna drog sig tillbaka, eller hur man nu ska uttrycka det. I vilket fall som helst så var kroppen som sagt inställd på det, och det började töjas lite var stanns direkt. Speciellt i fogarna. Sedan dess har det varit ganska tufft. Från att ha varit 100% aktiv till 3% så fick jag självklart underproduktion i sköldkörteln också. Jag hade snarare tvärtom tidigare. Här på bloggen kan du följa min resa med krämpor och gnäll till sjukhusbesök, tårar, glädje och smärtan som kan uppstå.
 
Jag är 35 år. Jag kan inte riktigt förstå detta men tydligen så stämmer det. Förutom att vara gravid (och sjukskriven som sagt) är mina intressen hästar. Jag har arbetat inom travet, samt som (utbildad) undersköterska, säljare och i butik. Jag har även en butiksledarutbildning i grunden. Efter jag har varit hemma för mammaledighet får vi se vad jag vill ta mig för. Det ligger nämligen några andra kuser jag har läst också, som marknadsföring, redovisning och administration, vad ska jag göra med dessa? Ja vi får se vad jag vill bli när jag bli stor.
 
Jag är mån om mig själv och hur jag ser ut, utan att låta ytlig men det är något jag gör för mig själv. Jag tycker om kläder och skor, däremot sminkar jag mig inte så mycket. Förutom det är jag en överbeskyddande hönsmamma som är orolig för allt och det mesta. 

Mina barn är mina allt ❤