Vad äter era små?
Nu är den här underbara killen 6 månader och han har därför börjat äta lite mer mat, eller i alla fall smaka på mer av det vi äter, som spagetti med köttfärsås igår. Han är ca 6 veckor för tidigt född så egentligen är han 4 1/2 månad korrigerad ålder, men så länge han är intresserad av mat känns det ändå okej att låta honom smaka.

Han har fått en halv portion gröt ett tag nu och han verkar uppskatta det. Förutom det äter han banan och det absolut mest spännande sättet att göra det på, är via en food feeder. Milton tycker det är jätteroligt att sitta och pilla med den, och att det dessutom kommer goa grejer ur den är ju ännu bättre! Har du en sådan?

Häromdagen kokade vi potatis och gav honom lite på en sked, det verkade helt okej det också. Han är duktig och gapar, så mer mat vill han ju ha. Vi har fortsatt med potatis och ska introducera morötter och snart frikadeller (kokta köttbullar).

Vad äter era små? Vid vilken ålder började ni ge vanlig mat?

 
 
 
 
 
Om du gillade det här inlägget, läs också
- Vilken napp ska man ha?
- Läkarkontroll och att sluta amma
#1 - Engsir

Åh vad jag längtar till Cate kan börja med en smaknapp, så spännande! Nästa gång vi skall till BVC skall vi tydligen prata om mat.. Kul :)

Svar: Ja det är roligt :) Hur gammal är hon nu?
evanesse.se