Vilken napp ska man ha?
Vi har tänkt att börja med napp till Milton, vi får helt enkelt se om han kan tänka sig det eftersom han inte haft någon från början. Vi resonerade som så att varför ge om det inte behövs? Och det har det inte gjort, och gör väl egentligen inte nu heller, mer än på nätterna? Han är inte hungrig alla hundra gånger han har vaknat både igår natt och till idag, utan han är snuttig. Det är väl klart att han ska få ligga nära, och det finns inget bättre, men jag blir väckt 5011-gånger och det är inte hållbart. Brösten blir ju överfyllda på dagarna också, haha. Så nu blir det till att koka dessa och sedan testa inför natten.

Vilken napp använder du? Jag kan ingenting om det här.


Jag har sovit en stund på förmiddagen nu. Efter att alla andra i huset hade gått strax efter kl 08, lade vi oss igen jag och Milton. Han höll låda i sängen, men jag sov. Haha. Nu var han trött och efter lite gröt och amning, somnade han. Jag ska passa på att läsa lite bloggar, svara på mail och sedan ska vi nog ge oss ut. Jag behöver röra på mig, få frisk luft och andas in ny energi. Fläsket på kroppen behöver också luftas så det får bli ett par vändor i backarna här.

Jag måste bara tipsa dig, om du inte redan har upptäckt det, men SvartSjön, serien som går på Tv3 är bara ett måste att se!

Ha en fin dag så länge!
#1 - Rebecca Hoseia

Här har det varit olika med nappar!
Rafael (1) - vägrade napp tills han var kanske ett halvår, sen tog han en MAM napp och hade från den dagen minst en napp i munnen - alltid - tills han var en bit över fyra år.
Silas (2) - tog bara naturgumminappar och slutade med napp självmant vid typ tre månader.
Saga-Vilhelmina (3) - tog napp på neo, tog en sort som heter SMOKK när vi kom hem från sjukhuset, sen vägrade hon plötsligt i några månader, och nu (snart fem månader) är det MAM steg 1 som gäller. MAM känns overall som bäst iallafall här i huset :)

Och svartsjön - SÅ BRA, men så läskig 😂

Svar: Ja så olika det kan vara. Milton tog napp på neo, men sen blev det inte mycket mer hemma. Men nu har han testat på som sagt. Ska berätta om det i ett inlägg sedan :)
evanesse.se