Krama träd
Om det är något som ger energi så är det en promenad i skogen och att krama träd. Vi orkade ge oss ut en sväng förut och det är jag glad för - eftersom jag mådde mycket bättre efteråt. Solen lös vackert och värmde oss, bebisen somnade ganska direkt och sov sedan i två timmar nästan och det händer i princip aldrig på dagtid. Han har fått in snitsen på hur man vänder sig från rygg till mage och det tar ju lite energi och kraft. 8åringen tog ett kort på mig, men alltså det måste vara fel på kameran. Jag tryckte på radera flera gånger för att vara riktigt säker på att fotot försvann. 


Mr M har ägnat eftermiddagen till att putsa fönster och det blev jättefint. Jag och bebisen har mest suttit och tittat på, till och med när det vankades mat. Mannen i huset bjöd på rotfrukter i ugnen tillsammans med en god köttbit och vitlöksdipp med en gnutta sambal i. Det var väldigt gott! 


Vi har börjat spela buzz igen, ett äldre spel till playstation 2. Vi sålde vårt för några år sedan och sen är det 4an som gäller nu, men så blev jag så jäkla taggad på att ha ett igen, med djungelaporna, robotar och så vidare. Jag hittade ett begagnat ps2 på blocket som vi hämtade i förrgår. Vi spenderar alltså en del tid med detta nu, men vi gör det tillsammans och det är ju det viktigaste. Sen att vi är tävlingsmänniskor allihop är ju en annan sak, hehe.

Hoppas att eran Söndag har varit bra också.