Att städa skåp är som att rensa själen
Jag kan få mina rensa- och städryck, bara så där, och idag har jag och Milton fixat lite i skåp och lådor. Vi ska strax fortsätta, jag behövde en kopp kaffe och ett par smörgåsar emellan bara. Fullkornsbröd med ett par skivor gurka på.
 
 
Att rensa och städa är verkligen som att rena själen för mig. Jag kan riktigt känna hur ilskan bubblar inom mig, ofta utan orsak, och då är det bara till att börja rätta till i lådor, slänga något papper som inte fyller någon funktion, eller torka ur något skåp. Efter det är jag som ny igen. Underbart!
 
 
Jo ibland får jag agera napp och mycket av det beror på att Milton inte "tar" vanlig napp, eller egentligen har vi inte vant honom vid det, ganska skönt att inte tänka på sådant hela tiden, speciellt när de blir äldre, men kanske kan det vara bra emellanåt? Han kanske sover bättre om dagarna då? I vilket fall som helst ska vi testa dessa. Nova fick napp när jag slutade amma och slängde den själv vid 1 1/2 år, så vi får se hur den här killen vill ha det.
 
 
I eftermiddag väntar katt-folk-besök. Vi ska lämna bort en av våra katter och nya eventuella ägare kommer för att visa upp sig sedan. Utöver det kommer mina föräldrar och ska bjuda på mat, lyxigt värre.
 
Ha en fin dag så länge