Egentid - 3 i topp
Ibland behöver även en småbarnsförälder egentid, hur underbara våra barn än är, och jag har listat upp 3 i topp på egentidslistan. Det är inte mycket som krävs för att samla tålamodspoäng.
På plats 1 kommer datorn. Ja för på den kan man göra så mycket. Och hur mysigt är det inte att sitta i godanro med en kopp kaffe och antingen blogga, läsa vad andra skriver, titta på foton, redigera foton och så vidare? Ja det finns hur mycket som helst man kan göra och jag uppskattar tiden jag får till nätsurfandet och datorpysslandet.

På plats 2 kommer Netflix och det är ju alldeles underbart avkopplande att ligga och slötitta på alla dessa serier (som man följt och följer). Vi har helt skippat att sitta framför tv:n i soffan, utan beslagtagit sängen och tv:n där. Det är inte så ajabaja som man säger att ligga där och titta, att det skulle störa nattsömnen och så vidare, jag sover snarare bättre efteråt då jag inte somnat till på soffan och måste borsta tänderna och annat, det har man nu gjort innan man lagt sig till rätta. Helt perfekt!
 
På plats 3 kommer faktiskt att städa och laga mat i fred! Ja det är något alldeles speciellt det. Visst, jag tycker det är urmysigt att småplocka med en Milton famnen, i babysittern, i babygymmet, i vagnen och så vidare, men att göra det alldeles själv, det är något helt annat. När min sambo kommer hem och han, efter lite gos med barnen, erbjuder sig att laga mat åt mig så att jag kan slappa, får han erbjudandet tillbaka. Jag gör det gärna! 
 
Har du något egentids-lista som du vill dela med dig utav?