När brösten agerar napp

Idag har vi mest legat så här, jag och Milton (förutom att jag passat på att dammsuga, tvätta och småstäda när han slumrade till små kortisar emellanåt). Urmysigt i sig, att ha min going så nära, och jag har också fått tillfälle till att plöja lite "Unga Föräldrar" på Tv4 Play (en av barnen heter förresten Milton, kul!), men ibland kan man känna sig lite låst och brösten måste få vila. Det är tur att jag har en underbar sambo som direkt efter sitt arbete vill vara med sina barn, så jag har det inte tufft på något sätt egentligen. Nova hade också med sig en kompis hem idag, och egentligen hade jag varken ork eller lust till det (man måste ju ändå vara någorlunda käck och trevlig) men det gick bra. De är ju stora tjejerna.

In emellan amningarna fick jag några mysiga leénden i alla fall. Han är urcharmig min lilla plutt. Och sällan gnällig, men ibland, som idag, är det bara amma som gäller. De har ju sina olika utvecklingsfaser. 

Prickarna vid näsan är där för att han har rivit sig själv, lite onödigt tycker jag

Utöver en ammadag hade vi också en mysig familje-eftermiddag och det innebär att vi på något sätt försöker vara mobil, dator och (annan teknik)-fria. Det är ganska skönt, en stund. Då passar vi på att prata, laga mat tillsammans eller kanske spela spel. Oj vad bra det där lät. Ibland är det inte så, hehe.

Idag spelade vi SkipBo, känner ni till det? Milton hjälpte i alla fall pappa i spelet så de två vann. Heja heja!
#1 - M

Mysigt att följa bloggen igen!
Har ny blogg sen 2014, bloggar i perioder.
Bra gjort att försöka ha 'tekniklediga' familjekvällar! En utmaning kan jag tro!
Kram❤️

Svar: Å vad roligt! Ska in och kika.

Ja det känns bra med teknikfritt ibland, att bara umgås <3
evanesse.se

#2 - Hanna Karlsson

Det låter som en mysig dag ändå. Bra det där med teknikfria eftermiddagar. Det skulle vi också behöva införa.