- Körsbärsträd -
Dessa vackra träd, och så fick jag vara med också. 8åringen (som förövrigt kan stoltsera med nya "namnet" 9åringen nästa månad) tog det här fotot på mig, sicken duktig tjej. Nu vill hon också bli fotograf säger hon, hehe.

 
 
Utveckling och snart 1 år
 
Den här underbara lilla killen, snart 1 år och är så duktig på allt! Är det något man ska göra och får göra så är det att skryta om sina barn!

Milton ålar inte bara nu, utan kryper, sätter sig upp och försöker att ställa sig upp. Han säger mamma och pappa mer tydligt som i att ropa efter oss, han visar också sina känslor på alla sätt och är väldigt kärleksfull. Han gillar att gosa, vara nära och att kramas. Jag ammar lite ännu, på kvällen och natten och det är supermysigt. Det är vår stund! 
 
Han äter bra mat och sover ungefär tre gånger om dagen i ungefär 40 minuter, beroende på om vi är ute eller hemma. En glad, rolig och underbar kille.
Påsk, varför massa godis och söt vovve

Vi har haft en underbar påsk, förutom lite förkylningar men det hör ju till, speciellt med tanke på vädret? Vad är de här, snö i April? Förra året när jag satt höggravid då var det minsann jättevarmt så jag kunde sola på altanen, men nu är det bara kallt. Men det kommer nog.

Vi firade i alla fall påsk i två dagar med våra familjer. Ena dagen blev det lax och góheter och dagen efter grillade vi. Båda gångerna hos oss eftersom det är lättast. Vad gäller påskägg så fick barnen mestadels kläder och bra-saker, med andra ord inte en massa godis! Klart att de åt lite grann (ej Milton), men varför proppa i dem? Det är bättre att äta en massa god mat. Och på tal om mat! Vi har en fantastisk närproducerad gårdsbutik som vi köper allt vårt kött ifrån och deras grillskivor, mums säger jag bara.