9månader
Den här underbara going har hunnit bli hela nio månader och tiden verkligen rusar fram. Jag har läst andra 9månaders-uppdateringar om att - nu har han eller hon varit lika länge utanför magen, som när jag var gravid men det stämmer inte på mig eftersom Milton är född nästan sju veckor för tidigt - men det märks inte alls, han följer kurvan på alla plan som alla andra. I vissa fall kan man nämligen korrigera, så att man skulle räkna honom som en dryg 7 månaders om det hade varit så.Det har hänt jättemycket sedan jag skrev sist om hans utvecklingssteg (runt 7-8 månader). Bland annat så är han inte still en sekund, höll jag på att säga men han rör sig överallt. Han kryper inte än, men han ålar/drar sig framåt. Han har också nya ljud för sig, och ibland låter det nästan som att han pratar. 

Han vet ju såklart vem mamma, pappa, syskon, katt och annat är, men också vilka han inte känner igen. Då blir han lite fundersam. En alltid glad och go kille, sällan ledsen och han älskar att vi sjunger och busar tillsammans. Milton har också hittat ett sov- och ätmönster, vilket är jätteroligt. Jag ska berätta mer om det i ett annat inlägg.
 
Fullt upp och mensvärk
 
Den här bilden blev så bra - och rolig - tycker jag. 8åringen är i full fokus med att titta på rätt sätt, medan Milton typ - alltså vad är det här? Haha, gullunge!

Jag har haft fullt upp, dels med planering av min fotograferingsverksamhet men också att ta fotografier, och det är ju roligt. Bloggen har blivit lite påverkad, men ibland får man priotera. Eller hur? 

Jag har haft mensvärk, vilket jag inte har haft på många år eftersom jag har haft spiral - vilket jag har nu också - men ibland kan det tydligen bli så. Dock har jag ingen jättesmärta, tack och lov, men den är ändå där. Jag vet dem som har jätteproblem vid dessa perioder och jag kan nog tro att det kan liknas med förvärkar (man kan känna av det som mensvärk). Det måste vara jobbigt!

I ugnen står en sockerkaka och bakas, den ser vi framemot att äta. Mr M vilar, likaså Milton och när de vaknar ska vi fika.

Ha en fik kväll!
Tacos och mysdag

Idag blev tidig tacomiddag eftersom vi tyckte att det gick lika bra att äta det vid lunch, dessutom har vi ju kvar till senare om vi så önskar.

Det är söndag, men den känns inte sådär trist som många upplever den - och även jag emellanåt, utan det känns lång och vi har hunnit med en hel del. Snart ska 8åringen på kalas och när Milton ska sova igen, tänkte vi gå ut på en promenad. Vad har ni för er?

Igår köpte vi napp till Milton och tänkte testa att ge honom på natten när han vaknar 5011 gånger emellanåt, inte för att vara hungrig, utan snuttig. Inatt sov han dock bra, så det är olika. Tänk att han snart bli 9 månader, våran underbara kille. Nattammar du? Hur länge gjorde ni det?