Att få bebisar att sova bättre

Jag satt och kikade i tidningen "Vi föräldrar" och hamnade i ett uppslag om bebisars sömn och diverse olika tips, bland annat om att linda in barnet så att hen känner sig "ombonad". Så gjorde de faktiskt på neonatalen när vi var där, de lindade in barnen i lagom varma handdukar och hjälpte dem att somna genom att hålla en hand på dem. Tänk om det kunde fungera här hemma också, hehe.

Milton har en förmåga att vakna efter en timma (när han har nattats) för att sedan tycka att det är dags för lek, men det vill inte alltid föräldrarna, även om det är mysigt och man blir varm i hjärtat av att se han titta upp med sina fina blåa ögon, så behöver man liksom fixa med annat. Nu är han alltid glad och kan sitta i sängen och leka medan - jag till exempel ska blogga - men han behöver ju sin sömn också? Han brukar somna om en stund senare, men då är det dags för mamman och pappan att sova också. I vilket fall som helst känner jag att man inte kan träna bort något, det får komma som det kommer, han hittar väl ett nytt sömnmönster snart. Eller vad tror du? Vi har ju olika sömnbehov.

Imorgon väntar ny fotosession, sedan ridskola för 8åringen på eftermiddagen. Jag ska nog passa på att fotografera de vackra fyrbenta djuren. Och på tal om foton, jag har fått bokningar i hela februari, dels för barn, och djur (hästar samt hundar), men också dop. Jätteroligt!