Fifty Shades

Dagarna går snabbt framåt och jag hinner knappt med något, känns det som. Bland annat bloggen, men det har ni väl redan märkt. Det är ju så under olika perioder och man får liksom priotera, just nu är det min fotografering och den verksamheten som har fokus, förutom min familj såklart! 

Idag är det torsdag, vilket innebär ridskola för 8åringen. Efter det ska hon sova hos farmor och när vi lämnar henne efter ridningen, blir vi bjudna på mat. Jag tänker också höra med ägarinnan på ridskolan om jag får lov att fotografera hästarna, och ryttarna - men den frågan ställer jag ju såklart till dem själva. På söndag ska jag ut till en tjej och hennes häst, det ska bli roligt. Jag vill verkligen lära mig att fånga dessa ståtliga djurs rörelser.

Nästa vecka tänkte jag planera in bio med en kompis, jag har inte sett den senaste Fifty Shades, men det kändes inte så viktigt den här gången - även om jag har läst alla böcker 2-3 gånger. Men det är ju ett tag sedan. Dock är det roligt att komma iväg och alla säger ju att den är så bra? Men berätta inte handligen, eller den vet jag ju men jag vill inte ha några detaljer, hehe.