Första gången i skidbacken
Idag var det första gången jag var ute i skidbacken på riktigt, och jag måste säga att jag redan är ganska så bra, hehe. Nej men det är något speciellt att ha en privatlärare, och jag tyckte till och med att det var roligt! 

Familjen drog till backarna vid 10-tiden och någon timma efter promenerade jag och Milton dit, men idag var vi bara där i drygt en timma eftersom det blåste lite kallare. Vid lunchtid var vi alla samlade för att steka pannkakor men det gick inte så bra eftersom smöret inte gick att steka i, detta norska språk alltså. Jag hade läst fel på baksidan, det stod att den inte gick att steka i, haha. Det fick bli smörgåsar i ugn så länge, sedan på eftermiddagen blev det hemlagad soppa. 

Milton kröp nästan idag, han låg på sängen och ålade sig fram och från att bara ha suttit, böjer han sig framåt, lägger sig i krypposition till att nu börja röra på sig. Det går fort när dem väl börjar. Vår lilleälskling. 8åringen har åkt skidor (varit på skidskola) och lekt med grannbarnen, ungdomen har mest legat inne och slappat. 

Nu ska jag lägga mig och läsa en bok, vi har varsin jag och Mr M och i förrgår började vi läsa för varandra ur böckerna, det var ganska mysigt.

 
#1 - Eleonora Adriana ♥

Va fin bild!!

Svar: Tack :)
evanesse.se

#2 - Carina

Vilken fin ögonblicksbild:) och vilka ögon!

Svar: Tack :)
evanesse.se