När man tar fel på dagarna
Dagarna går in i varandra känns det som och det som hände på morgonen - speciellt när nyheterna har gått om och om igen - har det känts som dagen innan, och det beror väl på att man verkligen tar till vara på varje minut. Det är inte så att dagarna är långa, men man gör inte saker här som man gör hemma. Ja som jag skrev om i tidigare inlägg, det blir inte städ och tvätt på samma sätt. Stugan är dessutom ganska liten och vi håller oss i "storarummet" för det mesta. Det positiva är att man umgås mer, dessutom är internetet lite upp och ner.

Det är varmt och kallt vart annat här i stugan idag och dessutom kondens på rutorna, så jag har ringt på receptionen som ska skicka hit någon för att kolla fläktarna. Just nu är det som en bastu, inget vidare med andra ord. Utöver det har vi det mysigt, men det är som man säger - borta bra med hemma bäst. I alla fall för min och ungdomens del, Mr M och 8åringen skulle nog kunna stanna en vecka till, men jag kommer tycka att det är skönt med våran egen säng, vår egen dusch, vårt kök och så vidare, men det är också skönt att komma iväg så här. Lagom är bäst!

Idag visar jag bilder som Mr M har tagit med sin mobil och imorgon tänkte jag våga mig på att ta med kameran upp i backarna - då det har varit nästan - 20 här idag.