Nu är vi hemma igen - som sagt
Det är verkligen skönt att vara hemma igen, även om vi såklart hade det jättebra, men jag är alldeles för bekväm av mig. Jag vill ha vår stora säng att sova i, kunna duscha när jag vill, städa, tvätta och smågreja, men när man är iväg så där gör man minsta möjliga, som i sig är en tjusning det också, men en vecka är lagom att vara borta.

Inatt sov jag jättebra, å ljuvliga säng! Vi köpte med oss lite briost och kex på vägen hem igår och låg - eller halvsatt - i sängen till lite slötittande på tv:n. Alldeles underbart! Milton sov gott han också, även om han inte har sovit dåligt när vi var iväg, tyckte han nog att det var skönt att komma hem han också. Jag tog dessa kort på honom innan vi åkte hem, och han satt där så sött och tittade på snön - tills han ramlade framåt med ansiktet rakt ner som tänktes med snö. Han sa faktiskt inget, utan undrade nog bara vad som hände, gullunge.


Här är området runt våran stuga, jättemysigt och fint! Strax intill låg forsen som jag har tagit foto på, och visat - vilket var alldeles underbart att titta på. Jag har liksom inte tittat på saker på det sättet innan, som jag gör nu när jag fotograferar. Jag letar efter fräcka platser, saker och situationer och bara viiill fota!


Mr M skulle kunna bo så här, säger han och vill tillbaka till skidbackarna igen. Vi ska försöka komma iväg på en skidsemester per år, även om jag kanske inte är överdrivet noga med det, så tycker övriga familjen om det, och då blir ju jag såklart glad också. Man får göra saker för varandra, men nästa gång får det bli en större stuga!

Imorgon vankas en dopfotografering, det ska bli roligt och utmanande.