Tacos och mysdag

Idag blev tidig tacomiddag eftersom vi tyckte att det gick lika bra att äta det vid lunch, dessutom har vi ju kvar till senare om vi så önskar.

Det är söndag, men den känns inte sådär trist som många upplever den - och även jag emellanåt, utan det känns lång och vi har hunnit med en hel del. Snart ska 8åringen på kalas och när Milton ska sova igen, tänkte vi gå ut på en promenad. Vad har ni för er?

Igår köpte vi napp till Milton och tänkte testa att ge honom på natten när han vaknar 5011 gånger emellanåt, inte för att vara hungrig, utan snuttig. Inatt sov han dock bra, så det är olika. Tänk att han snart bli 9 månader, våran underbara kille. Nattammar du? Hur länge gjorde ni det?
#1 - Jennyjenny.se

J tar ju inte heller napp. Vissa nätter vaknar hon kanske bara tre gånger o andra 6-7. Men det är ändå lite smidigt att hon somnar om direkt när hon får amma även om det allra skönaste såklart varit om hon sov av sig själv. Tyvärr har jag inte riktigt energi att ta fighten men det låt ju samtidigt blir svårare ju äldre de blir? Fast o andra sidan blir de äldre och kanske sover bättre av det ;)

Svar: Ja men precis, skönt att man ammar och att de somnar om snabbt. Inatt sov han jättebra, så det är olika som sagt :)
evanesse.se