Tålamod som småbarnsförälder

Är det bara jag som inte känner att jag har tålamod alla gånger eller bara känner mig urtrött? Och givetvis känner barnen av det, och ska gnälla lite extra? Ja om det bara är jag, så är jag universums sämsta förälder, men jag tror inte att jag är ensam.

Idag är jag trött, sov dåligt inatt och så vill jag få gjort en massa saker samtidigt. Dels lära mig kameran, men också fixa iordnig alla texter, tjänster och priser på hemsidan. Sedan ska maten fixas, jag vill få undan tvätt, barnens farmor kommer och så vidare. Vart ska jag börja? Nej, skämt och sidor. Det mesta är klart redan och Milton vilar så jag passade på att smita in hit. Men ni förstår säkert känslan, att man är trött, har sämre tålamod, vill få saker gjort men inget blir helt färdigt? Ja vissa dagar är bara sådana.

Kram så länge!
#1 - JennyJenny.se

Håller helt med dig! Barnen har någon förmåga att känna av när man är stressad eller upptagen med något särskilt! Och då är ju tålamodet samtidigt ännu mindre. Sån ond cirkel blir det om man ej lyckas bryta det i tid ;)

#2 - Jennyjenny.se

Vet precis hur du menar. De känner på sig när man är stressad. O så börjar man med något och får avbryta direkt för någon är gnällig... Så tröttsamt

Svar: Haha, ja det blir tröttsamt :)
evanesse.se