Ingen sömn och stor respons


Ja det blev en underlig rubrik, men jag känner mig ganska underlig idag så det gör inte så mycket, haha. Nej men skämt och sidor, jag är trött eftersom den här mamman blev väckt 5011 gånger inatt, inte bara av Milton som har tänder som bråkar ännu, utan för att det ena stunden var varmt, sen kallt och bara så där bökigt. Ja ni förstår nog.

En annan rolig sak. Jag har bestämt mig för att utveckla mitt fotointresse och lade i samband med det ut en förfrågan om "övnignsobjekt" på facebook. Att det skulle bli så stor respons, som fullbokat i två veckor framåt, kontakter både via mail, sms och på facebook, kunde jag inte ana, men det är ju jätteroligt! Jag bara älskar att stå bakom kameran och nu får jag en chans att lära mig. Det kommer vara allt ifrån fotosessioner av barn, familjer, djur - hästar och hundar - till gravida. Hur roligt som helst. Vi kommer vara både inom- och uthus, vid skogar, sjöar och hav. Alltså wihooo!

Mr M håller på att sätta upp en hemsida till mig så att jag kan lägga upp ett portfolio, såå kul!

Nu ska jag försöka sova. 

World of shape - träning - vecka 4 - Klar!

Nu har det gått fyra veckor av world of shape och även om jag inte har följt programmet - matmässigt - har det ändå gett lite resultat. Jag ska givetvis att fortsätta träna (och lägga in en högre växel, jag har mer att ge och kanske slarvigt lite grann). Jag ska också fortsätta äta bättre på vardagarna, inte för att jag trycker i mig allt möjligt på helgerna - harkel - utan för att jag måste få äta precis vad jag vill emellanåt, dessutom har min kropp (efter tre graviditeter, eller två innan den här) visat bäst resultat på att komma i form genom att just chocka kroppen med onyttigt någon dag i veckan som i - oj här kommer det lite fett och så börjar den att arbeta igen. Men alla har sitt sätt som fungerar och inget är bättre än något annat såklart! 

Hur ser det ut med måtten då? Detta är tidigare veckor:

Inför fjärde veckan
Midja: 75 cm
Lår: 49cm
Armar: 26cm (i avslappnat läge)

Tredje veckan
Midja: 76 cm
Lår: 50cm
Armar: 27cm 

Andra veckan
Midja: 76,5cm
Lår: 50cm
Armar: 27cm 

Första veckan
Midja: 77cm
Lår: 50cm
Armar: 28cm

Måtten idag
Midja: 74cm
Lår: 48cm
Armar: 27cm


Fotografering och nytt objektiv till kameran
Idag kände jag att det var dags för ett nytt objektiv till kameran, ett så att jag kan ta bilder på längre avstånd och hur roligt är det inte? Jag verkligen älskar att fotografera. Idag var det disigt ute, men det var nästan bara bra för då kunde man försöka fånga känslan av mystik och kyligt väder. Det var verkligen rått ute idag!

Utöver fotografering och objektivköp har vi mestadels varit hemma, Milton har varit lite småkinkig idag, kanske tänderna som bråkar? Vi har förresten satt spjälsängen på andra sidan av sängen (alltså inte vid väggen), det kändes som om det drog därifrån. Detta innebär att även jag har bytt sängsida, men det kanske är bra emellanåt.

Nu ska vi titta lite på serie, eller kanske läsa en bok? Ja vi får se hur det blir. 

Kram på er!