Flera barn tätt i följd
När jag satt här för en stund sedan och ammade Milton så slog det mig hur stora mina barn har blivit. Jag vet ju att de är 8- respektive 15 år (och lilleplutten på snart 8 månader) men det är först när man stannar upp och betraktar som man förstår.

8åringen kom ner efter sin dusch förut, tog fram en kastrull och fyllde den med vatten. Därefter lade hon i nudlar och satte sedan på plattan för att koka dem. Tänk att hon är så stor att hon fixar med det själv? Och den stora, han sköter skolan - med bra betyg - och är trevlig och hjälpsam. Vi ska, som exempel laga mat tillsammans alldeles strax. Jag är lyckligt lottad som har dessa fantastiska barn. 

Jag tycker det är lyxigt och för mig passar det perfekt att ha många år emellan barnen, för att ha flera stycken tätt i följd är inte min grej, och hur hinner man med undrar jag? Imponerande! Jag hade antagligen inte hunnit raka benen, klä på mig eller ens kommit utanför dörrarna. Men allt är ju det rätta för var och en, jag - liksom du som kanske har flera barn i samma åldrar - vet ju inget annat. Jag tror också att allt har sina fördelar, som att de samma åldrar kan leka med varandra på ett annat sätt, medan jag känner att jag kan fokusera på olika saker. Mina barn har olika behov eftersom det som sagt skiljer några år emellan dem.


Den här lille godingen, mammas lille lille prins. Han är alldeles underbar, glad och mysig. Han blir 8 månader om en dryg vecka och tänk så han utvecklas. Det kommer ord som "dä dä" (som där) och så sitter han stadigt sedan ett tag tillbaka, helt på egen hand och lutar sig fram efter saker. Han har ännu inte visat intresse för att krypa, men det gjorde aldrig hans storebror heller utan han hoppade fram på rumpan för att en dag ställa sig upp och slutligen gå. Kanske kommer Milton göra likadant? 

Han äter jättebra och då helst pappas hemlagade mat, hehe. Jag testade att ge burkmat förut men eftersom han blev serverad en mumsig med lax, potatis och annat gott igår, spottade han ut det mesta av det andra idag. Det fick bli lite katrinplommonpuré, banan och äpple. I eftermiddag ska det lagas ny barnmat.

Jag är oerhört tacksam för mina fina bästa tre, och så min stora kärlek förstås! ♥
#1 - JennyJenny.se

Jag har väl ganska tätt mellan min (23 månader) och som du skriver så vet man ju inget annat så det är svårt att jämföra ;) Men jag har fått lite kommentarer från både man och min mamma om vad jag egentligen gör på dagarna och att andra föräldralediga verkar hinna så himla mycket så jag har börjat fundera på vad jag borde hinna egentligen? En del dagar är ju båda missnöjda och vill ha massor med uppmärksamhet och närhet och då blir det ju verkligen ingen tid för något annat...

Svar: Nej det kan jag tänka mig, att det är upp och ner. Jag är som sagt imponerad, det är tätt emellan dem och du gör det ju så bra! :) Är på utflykter och allt.
evanesse.se