För mycket av det goda
Det är alldeles för stor hysteri om vem som har det finaste hemmet, lagar den bästa maten, klär sina barn i de bästa kläderna, har de häftigaste samarbeten man kan ha eller precis_vad_som_helst - bara man är perfekt! Men ingen är ju bättre än någon annan, även om det till ytan ser ut så. Punkt!

Just nu är jag urless på instagram och alla grupper på facebook och annat man tillhör, jag orkar bara inte se alla bilder och käcka saker hela tiden. Det är nästan så jag har lust att stänga ner allt vad som heter sociala medier för ett tag, att lägga mobilen och datorn på bordet och så får det vara? Ååå så skönt det hade varit, men det är så jag känner idag, sen vet man inte imorgon.Jag vill inte säga att det är en dålig dag, inte utanför internet för den är alltid bra, med mina fina barn och min familj, men jag funderar och funderar på detta med arbete och vad det är meningen att jag ska göra, jag vill liksom ta det där till en ny nivå, göra något, bli något. Jag har både min butiksledar- och undersköterskeutbildning i grunden, men det är inte det jag vill. Jag vet inte vad jag vill, förutom att skriva då. Kan inte bara ett stort förlag kontaka mig och säga - här har du ett arbete som chefsredaktör och det går jättebra att du arbetar hemifrån, skriv artiklar, debattera, gör det du vill, bara du gör det. Wihoo, ja tack!

Godnatt!
#1 - Anonym

Håller med, jag har gått ur Fb och ska inte ha kvar på Instagram heller. Det är för mycket som inte är på riktigt, tråkigt men så är det.

Svar: Ja det jättetråkigt!
evanesse.se