Förlängning av sängen

Igår öppnade vi upp ena sidan av spjälsängen, gjorde några extra hål och måttade så att den kom i samma höjd som våran säng - och vips hade vi fått en förlängning. Det är jättepraktiskt! Milton sover i sin säng, ändå bredvid mig och så kan jag amma när han vill, dessutom får jag mitt space och slipper ligga intryckt i mitten (alltså hur varmt blir det inte). 

Första natten gick väl ganska så bra i alla fall. Jag vaknade ett par gånger av att Milton liksom undrade vart han var, eller rättare sagt vart jag var. Efter lite bökande och trixande fram och tillbaka, hamnade han i vår säng ändå (men ytan kändes ändå större eftersom jag inte hade halva min sida fylld med kuddar under madrassen), dock låg jag och lyssnade på Mr M och hans andetag. Alltså hur kan man andas så högt? - andas tystare - fick han höra några gånger, hehe. Men i alla fall. Det känns som en bra lösning, alla får plats och som sagt, Milton får sin yta och kanske lär sig att sova själv på det sättet.

Nu är kaffet snart redo att avnjutas och sedan ska jag börja kika efter kläder till i eftermiddag - vad ska jag ha på mig liksom, gaaah! Det är mammaträff på stan som sagt, utan bebisar! I övrigt är 8åringen hos en kompis, den stora spelar och efter ett bad är nu Milton och Mr M ute och promenerar. Jag har det med andra ord alldeles tyst runt mig, märkligt! 

Ha en fin lördag! ♥
#1 - Engsir

Så sover vi också, himla praktiskt :)

Hon sov i vår säng, på min sida i en månad ungefär (eller på mitt bröst snarare, det var den enda som dög), sedan tog jag in spjälsängen intill min sida, har gått superbra och Cate trivs som sjutton :)

Svar: Ja det känns liksom som en jättebra lösning :) Kul att det funkar hos er också!
evanesse.se