Gnällig bebis och vinst hos Mix Megapol

Jag undrar om det inte är tänder på g hos den här lille mannen. Han har sovit oroligt i ett par nätter nu, är smågnällig på dagarna - eller hur jag bäst beskriver det hos en annars så glad bebis - och dessutom har han skött magen lite extra.

Han försöker vara glad, det märker man men det är jobbigt, stackarn. Jag känner mig inte full av tålamod om man säger så, och när Mr M kom hem ifrån arbetet förut var det han som fick ta över matning och annat. I övrigt har vi bara varit hemma idag, förutom en snabbvisit i affären förut, och så telefonsamtalet i bilen till Mix Megapol....

De har en tävling på eftermiddagarna som heter "Hur går texten" och vinsten var ett besök för två till Lena PH:s show på Rondo, och varför inte tänkte jag och ringde in. Jag minns knappt vilka låtar det var nu, men jag klarade mina två (av två), och likaså Sofie - motståndaren - men sen var jag snabbast på utslagningslåten där man skulle säga sitt namn och vad låten hette. Japp, så den här mamman kammade hem priset och ska gå på showen nästa vecka med en vän. Eller först ska jag höra med mamma, kan inte hon så blir det en vän. Det ska bli jätteroligt! Det blir dock första gången utan Milton, men det är bara i ett par timmar så det ska nog gå bra, pappa får dansa och sjunga.

Nu är det någon som vill ammas här, men vi hörs imorgon.
Kram! 
#1 - Silvia

grattis til vinsten ;)

Svar: Tack :)
evanesse.se