Hur mycket vatten ska de små dricka?
Vet du hur mycket vatten de små ska dricka? Jag tänker tillsammans med mat? Det är jättesvårt tycker jag, men man vet ju att det är viktigt att de dricker en del i kombination med att - exempelvis - ge katrinplommonpuré om de äter vanlig mat. Men jag vet inte hur mycket Milton får i sig?


Idag tillagar mannen i huset kokt lax med potatis, morötter och ärtor till lillprisen. Det blir nog smaskens! Tur att det är sådan ordning på honom, jag är mer bekväm - läs lat - men vi kompenserar varandra, jag har andra färdigheter om man säger så, hehe.

Om ett tag kommer mina föräldrar hit, inklusive bror med flickvän. Vi ska äta bakad potatis och annat gott här hos oss. Jag kör på med min world of shape men har valt att inte följa matrecepten slaviskt utan istället utesluta socker - eller äta mindre utav det - samt dra in på bröd och annat. Utöver det är det träning som gäller, mer träning ska jag väl säga.
#1 - meh.blo.gg

Söt

#2 - Anonym

När de äter riktig mat tror jag att de kan dricka ganska mycket faktiskt, inte en hel flaska kanske men de kan ha sin vattenflaska eller mugg och dricka som de vill.

Svar: Ja så är det nog, tack för svar! :)
evanesse.se