I väntan på tolvslaget och åk inte hoverboard
Gott Nytt År! Hoppas ni hade en fin kväll igår! 

Vi hade det trevligt hemma hos oss tillsammans med ett par vänner och åt god mat samt spelade bingolotto. En av gästerna som var här hade gjort en alldeles egen och hemmagjord vaniljsås, och det är skillnad på att köpa och göra eget kan jag säga. Mums!

När allt gott var uppätet, förutom chips och godis, satt vi nästan där och väntade på tolvslaget, barnen lekte men vi andra kände oss som ett gäng 80åringar. Vilken annan lördag som helst hade man ju liksom tackat för idag och gått och lagt sig, men nu var man tvungen att vara vaken, hehe. Nej men utan alkohol och fest är det som en vanlig helgdag, förutom fyrverkerierna då. Usch vad tråkig jag låter, men det är faktiskt så.


Barnen såg i alla fall fram emot alla raketer - inte några ifrån oss då vi värnar om djur och natur - men grannarna runtomkring slog på stort. Jag, Mr M och Milton höll oss inne, gullungen vaknade dessutom flera gånger på kvällen - då det är svårt att komma till ro med en massa folkt överallt - och vid tolvslaget satt han i vår säng och tittade ut på alla fyrverkerier, han var imponerad. Jag fick tagit ett kort med mobilen, man ser liksom bakifrån hur han tittar ut genom fönstret och hur himlen färgas. Jättefint! Det blir bra till ett av de nya fotoalbumen jag snart ska göra.


Idag är internationella pizzadagen sägs det (med alla bakfulla personer som inte orkar laga mat, hehe), det sistnämnda slipper ju vi, alltså att må dålig idag - vilket är väldigt skönt - men vi ska faktiskt köpa med oss pizza och åka till svärmor som är nyopererad. Åk inte hoverboard utan handledsskydd om du är 50 år, haha. Nej stackars farmor, hon skulle bara stå på ungdomens bräda (som 8åringen så gärna ville) och så ramlade hon så illa att hon slog i och bröt sin handled. Det är andra operationen för henne nu och det har varit problem med detta i drygt ett halvår och hon kommer inte få tillbaka sin fulla kapacitet i höger arm igen. Jättetrist!

Ha en fin söndag!
#1 - Nina

Men fyy så trist. Jag vet många som skadat sig på dessa :-(