Ingen sömn och stor respons


Ja det blev en underlig rubrik, men jag känner mig ganska underlig idag så det gör inte så mycket, haha. Nej men skämt och sidor, jag är trött eftersom den här mamman blev väckt 5011 gånger inatt, inte bara av Milton som har tänder som bråkar ännu, utan för att det ena stunden var varmt, sen kallt och bara så där bökigt. Ja ni förstår nog.

En annan rolig sak. Jag har bestämt mig för att utveckla mitt fotointresse och lade i samband med det ut en förfrågan om "övnignsobjekt" på facebook. Att det skulle bli så stor respons, som fullbokat i två veckor framåt, kontakter både via mail, sms och på facebook, kunde jag inte ana, men det är ju jätteroligt! Jag bara älskar att stå bakom kameran och nu får jag en chans att lära mig. Det kommer vara allt ifrån fotosessioner av barn, familjer, djur - hästar och hundar - till gravida. Hur roligt som helst. Vi kommer vara både inom- och uthus, vid skogar, sjöar och hav. Alltså wihooo!

Mr M håller på att sätta upp en hemsida till mig så att jag kan lägga upp ett portfolio, såå kul!

Nu ska jag försöka sova. 

#1 - Mia

Kul! Gäller erbjudandet ännu?

Svar: Å, vad gulligt att du frågar men jag har valt att inte lägga ut det här (men ville ändå berätta om det). Kanske längre fram :)
evanesse.se