Isgata och lekar för de små
När vi var ute och gick förut, jag och Milton, så var jag inte alls beredd på att det dels skulle vara så kallt som det var, men absolut inte att det skulle vara isgata. Jag hade på mig gympadojor och sulan på dem var inte bästa kompis med isen jag gick på och jag höll på att ramla flera gånger, haha. Eller nej det är inte roligt, det kan gå illa! Men förutom att det var kallt, så var solen framme och det kändes skönt att promenera.

Miltons favoritsyssla just nu är att sitta på madrassen som vi lagt på golvet. Han tycker det är jätteroligt att böja sig fram och tillbaka, åt sidor och alla möjliga håll för att nå sina leksaker, och det kan han sysselsätta sig med ganska länge. Han är så himlans mysig också, helt plötsligt sitter han bara där och tittar på mig - oss beroende på vem som leker med honom - i väntan på att man ska titta tillbaka och då bjuds på man på ett underbart leende. Underbara unge! 

I eftermiddag väntas besök av svärmor. Säger man så förresten även om vi inte är gifta? Ja men det låter i alla fall bra.