Någon håller på att få tänder
Den här underbara killen håller på att få tänder och det är första gången han har feber

Jag märkte redan igår kväll att han inte var på humör och lät täppt i näsan, och sen ville han i ena stunden ligga på mig, bredvid mig eller att jag skulle sitta upp och amma, det blev alltså lagom - lite - sömn för den här mamman inatt, men jag har känt mig hyffsat pigg i alla fall.

Senast häromdagen skrev jag till en person på Facebook - som kommenterat att hennes dotter inga tänder hade fått än - att Milton inga hade heller, även om han blött ner sina dregglisar mer än vanligt och nästan spottat ut saliv, och idag - så såg jag små korn i nederkäken. Lilla gubben! Han är verkligen snorig, och lite febrig och det är som sagt första gången. Det kan dels vara tänderna som påverkar, eller att storasyster varit förkyld. Han har trots detta varit glad i alla fall, lite mer kinkig, men inte så farligt mycket. 

Nu har jag tillagat grönsakssoppa som vi ska äta, mums! Jag brukar ha i potatis, morötter, lök, och paprika. Sedan kryddar jag med ingefära, sambal, svartpeppar och har även i grädde, cocosmjölk och soja. Det blir supergott!
#1 - Nina

Men ååå :-)

Svar: 😊❤
evanesse.se