När man behöver egentid
Hej på er, hoppas att er helg har varit fin, det har min - men visst går det alldeles för fort? Vi har mestadels varit hemma, förutom en kortis i affärer igår (då jag ville titta efter ett par byxor till Milton samt införskaffa hårfärgs-spray), annars har det varit mysfaktor-100. Mr M har i princip varit hemma i 3 veckor, inräknat julledigheter och förkylning, men imorgon är det dags för arbete igen, och barnen börjar skolan på tisdag. Det är på tiden att vi kommer in i lite rutiner igen för det är inte bara vi som har vänt dynget här om man säger så, hehe.

När man inte orkar färga håret

Jag sitter uppkrupen i soffan och myser för mig själv, jag kände - vilket jag sällan gör - att jag behövde egentid, om så bara för 5 minuter utan att någon pratar, frågar eller ropar efter mig. Jag skrattade till alldeles nyss när 8åringen gick upp på sitt rum och ropade - stör mig inte nu för jag behöver egentid. Undrar just vad hon har fått det ifrån, hehe. Men det är faktiskt inte ofta jag känner det där behovet av att få släppa allt för en stund då jag helst har folk och rörelse runt omkring mig hela tiden, men ibland behöver väl även jag samla mina tankar antar jag. Det är nog bra för alla att få vara bara få vara ibland.

Nu har jag varit mammaledig i snart 8 månader, och vart_tog_tiden_vägen? Jag har en anställning i gruden inom dagligvaruhandeln, men ser mig om efter nya utmaningar och eftersom jag brinner för att skriva - på alla sätt - skulle det vara väldigt roligt om jag hittade något inom den changern, alltifrån copy till artikelskribent. Hör du något vet du vart jag finns! 


Den här lille plutten verkar vara halvt om halvt på bra humör idag, och så får det ju vara ibland. Jag ska alldeles strax avsluta här och amma honom så han får vila lite.

Kram på er ♥