Spöktimmen och blommor på vårt bord
8årigen är överförtjust i spökklipp på youtube, inte de allra läskigaste - eftersom hon inte får titta på dessa - och vi har spenderat förmiddagen i soffan tittandes på detta, det och barnfilmer. Hon vaknade nämligen förkyld imorse och är seg i kroppen och känner sig trött. Milton har hängt med oss, dels i sin gåstol och nya resesäng (läs mer om det längre ner) samt i famnen vid amning och mys. Mr M har varit iväg och tvättat bilen samt storhandlat. 

När storasyster ligger i soffan får man äta lunchen i storarummet


Igår fyllde någon år, och det bjöds på hemmagjord smörgåstårta. Födelsedagsbarnet fick fina blommor och presentkort på elgiganten - då inköp till bland annat kameran stod på önskelistan. Det var en trevlig dag och födelsedagsbarnet mycket nöjd.


Milton har fått en ny fin resesäng. Den är tänkt att vi ska ha med oss till Hemsedal, men när vi hade packat upp den och låtit honom provligga/sitta/leka tyckte vi att den kunde stå kvar - som uppfälld eller hur jag ska uttrycka det. Det är en perfekt sovsäng på dagarna och om kvällarna när vi har besök och tittar på film på nedanvåningen.

Den har hjul på ena sidan som man tydligt ser på den sista bilden, samt ett krypinhål på den andra, men det används inte nu, Milton är för liten. Han tycker i alla fall att det är roligt att sitta och leka i den, och det är behändigt när man ska plocka undan saker så man vet vart han är. Nu kryper han inte iväg på det sättet, men ändå. Den här mamman vill ha koll.


Vår going blir 8 månader idag, alltså 8 månader!