Vårsol, mammaträff och ny headerbild
Idag var det riktigt härligt ute! Solen lös vackert och det kändes nästan som vår (förutom att träden saknade löv). I vilket fall som helst så njöt jag av varje sekund, även om det var lite kallt. Milton hade det i alla fall gott i vagnen.

Ikväll blir det bakad potatis med goa saker till, som skagenröra, keso, sallad och vitlökssmör, mums! Just nu sitter jag här och suktar efter mat och det är då som det är svårt att hålla sig ifrån allt sött - även om jag inte har slutat med det helt, eller inte äter gott emellanåt - trots min world-ofshape-månad, men jag vill inte äta innan maten. Mr M är ute och promenerar med Milton, och de större barnen spelar dator alternativt Ipad-spel. 

Imorgon ska jag på mamma-play-date och som det ser ut just nu kommer vi bli 17 stycken och frågan är om vi kommer få plats, nu när det är lönehelg och allt, hehe. Men det ska bli roligt! Milton är hemma med pappa och jag tar bilen och avstår alkoholhaltiga drycker eftersom han fortfarande vill amma lite mer än vanligt - på grund av tänderna. Jag kan ha roligt i alla fall, det viktiga är att jag kan komma hem snabbt om det behövs. 

Ny headerbild på mina underbara ♥
#1 - Nina

Jag älskar bakad potatis och då helst med tonfiskröra till :-)

Svar: Ja mums, tonfisksallad är gott till, sådär krämig och go :)
evanesse.se

#2 - Anonym

Söta!

Svar:
evanesse.se