Åka låda och full fart
Det är verkligen full fart på vår lille kille och jag tyckte det skedde från ena dagen till den andre nästan. Han ålar fram fort som katt (eller ni förstår farten) och han ska vara framme och pilla på allt, hehe. Är det inte kablar så är det lådor, alltså jag hade verkligen glömt av hur snabbt de lär sig hur de ska göra, men gulligt är det!

Lillprinsen verkar ha hittat nya ljud också, han säger "a dä" och titta, man hör det så tydligt. Han vet också vart han ska titta om man frågar vart lampan, katten eller vart någon av oss är. Det mindre charmiga i det hela är att han inte vill ligga still på skötbordet utan ska ta allt på sidorna och ska rulla runt hela tiden, inte så lätt att byta alla gånger med andra ord, hehe.

Här är nya vrålåket, att åka låda - det är roligt!Idag har vi varit vid Botaniska trädgården och promenerat. Vädret har varit underbart så man fick liksom passa på. Nu på kvällen blev 8åringen hämtad av mormor då det var dags för Scandinavium och Markus&Martinus, det var nog grejer det. Jag och Mr M har ätit bakad potatis med goda tillbehör, mums!