För mycket av allt
Hej på er,

Varje gång jag och Mr M pratar om att Milton har börjat sova bra eller verkar ha hittat en rutin (förtuom att han numer vaknar ca 06:30 på morgonen och sedan sover en timma vid 9-tiden igen, vilket är länge för honom) så sover han dåligt samma natt igen. Vi kan alltså inte nämna "jo men han sover bra" för då håller han mig vaken igen. Inatt ammade han inte hela tiden utan bökade runt. Han gillar inte blöta blöjor (vet ej om det är just killar?) så den måste bytas på natten och jag råkade tydligen sätta på honom den nya lite snett - för sedan vaknade vi av en genomblöt pyjamas istället, hehe.

Idag ska jag och Tanja gå på Sanna Brådings föreställning "För mycket av allt" och det ska bli jätteroligt. Den kvinnan alltså, så mycket hon håller igång samtidigt, och av vad jag förstår sover hennes minsting knappt om nätterna. Det måste verkligen vara tufft!

Milton ålar/kryper runt här så nu får jag ta honom, det ska nämligen pillas på dvd-skivor (varför vi nu ens har kvar sådant, kollar inte på dem ändå) eller så drar han iväg någonstans. Gulleunge, mammas plutt! Förövrigt, storasyster blev uttagen till talangjakten i skolan i år igen. Hon ska sjunga Gabriellasnsång ifrån "Så som i himlen". Hon kan sjunga min prinsessa, kanske kan jag lägga upp ett klipp här?

Ha en bra dag!