Skyddshjälm till barnen
Efter att Milton satt upp och ramlade rakt bakåt, som i sig inte ska vara någon fara som fallhöjd bestämde vi oss ändå för att införskaffa en skyddshjälm/mössa åt honom som hjälper till att dämpa de värsta smällarna. Vi hittade en jättefin ifrån Jollyroom (obs - ej sponsrat inlägg) och den ska skydda bak, fram och sidorna på huvudet och vi är jättenöjda (med hur den praktiskt sitter på hans huvud). Visst är den fin? Det ser ut som en keps!

En del hävdar att barnen lär sig om de slår sig, men jag håller inte riktigt med! Visst, man lär sig kanske när man är äldre (av sina misstag) men barn ska testa sig fram och för att undvika olyckor och om det finns möjligheter, varför inte använda sig utav dessa då? Sen kan man såklart inte förhindra allt, men man gör så gott man kan. 

Milton har lärt sig att nästan krypa nu och det har skett på bara några dagar. Han tar sig framåt, ålandes men nu börjar han ställa sig på knä. Sen drar han sig emot saker och vill liksom resa sig upp - och igår satte han sig nästan ifrån sittandes. Ja det händer saker hela tiden. Underbara unge!

i
 
#1 - JennyJenny.se

Lugnare för föräldrarna att slippa alla de där huvudskadorna kan jag tänka mig. Hjälm har vi aldrig haft men koppel funderar jag starkt på många gånger i veckan. Framförallt i höst då vi ska utomlands och båda våra kommer springa åt varsitt håll...😅

Svar: Haha, ja koppel kan vara bra då! :)
evanesse.se

#2 - Karin Wikström

Åh en sån hjälp behöver vi med här hemma. Melker hatar dock mössa.. så tror inte att hjälm hade gjort något succé direkt ^^

Svar: Haha, nej den vill ha gärna ta av sig :)
evanesse.se